5 tips til at vælge dit næste lokale gulvfirma

31 July 2021
Cecilie Mortensen

Det kan kræve en smule arbejde at finde det helt rette gulvfirma til en opgave. Det kan du måske også nikke genkendende til, hvis du selv har forsøgt at finde hjælp til gulvservice, gulvreparation eller måske et komplet nyt gulv. 

Følg disse 5 tips til at vælge et gulvfirma 

1. Tilbyder gulvfirmaet at komme på besøg? 

Et første godt tip er, at du undersøger, om dit kommende gulvfirma tilbyder at komme på besøg ved dig. Det kan nemlig være en god mulighed for, at de kan vurdere, hvordan de kan løse opgaven ved dig. Desuden kan det også være svært for et gulvfirma at vurdere prisen for en opgave, hvis ikke de har været et smut forbi dig. Det er især tilfældet, når du har et gulv, som skal slibes eller afhøvles

2. Undersøg om firmaet er gode at samarbejde med 

En anden ting du kan undersøge er, om firmaet er gode at samarbejde med. Det vil nemlig have meget at sige for, hvordan hele forløbet ved gulvfirmaet bliver. Undersøg derfor gerne firmaet på ratingsider eller lignende, hvor du kan høre tidligere kundeudtalelser. 

3. Sørg for at indhente en pris på gulvfirmaets hjælp

Et tredje tip er, at du får indhentet en pris på den hjælp, du skal have af gulvfirmaet. Det er nemlig til din fordel, at du får en fast pris, før arbejdet går i gang, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser eller lignende. 

4. Er firmaet medlem af forskellige branchefællesskaber

Et fjerde tip er at undersøge, om gulvfirmaet er medlem af forskellige branchefællesskaber. Det kan være alt fra “Gulvbranchen” og til “dansk byggeri”, som kan være gode kvalitetsstempler for det arbejde, der udføres af gulvfirmaet. 

5. Se billeder af tidligere arbejde

Et femte og sidste tip er, at du prøver at finde billeder af tidligere arbejde, gulvfirmaet har udført. Så har du nemlig en fin fornemmelse af, hvad du selv har i vente: https://www.kennditgulv.dk/gulvfirma/gulvlaegger_kobenhavn 

More articles