Hvad skal du bruge af brygudstyr til ølbrygning?

18 January 2021
Sara Mortensen

Når man skal brygge øl derhjemme, så kræver det en række udstyr. Hvis ikke man har det rette brygudstyr, så kan man ikke gennemføre en ølbrygning ordentligt. Læs med her og find ud af, hvad for noget brygudstyr du skal have, før du går i gang med ølbrygning. 

Der findes efterhånden en del forhandlere af brygudstyr i dag, og det kan derfor være svært at gennemskue hvor man lige skal købe det henne. Det vigtigste når du leder efter en forhandler af brygudstyr, er at fokusere på kvalitet. Køb dit udstyr i god kvalitet, så du ikke bliver skuffet undervejs i processen.

Til dig, der gerne vil prøve kræfter med ølbrygning

Hvis du aldrig har prøvet ølbrygning før, så er du måske i tvivl om du overhovedet kan lide det? Man aner jo ikke før man har prøvet kræfter med det, om det egentlig er noget man gider. Derfor kan det være en god idé at få startet på den bedste og billigste måde. 

Du kan købe samlede pakker fra Brew Box, som indeholder alt det brygudstyr og alle de ingredienser, som du skal bruge til at brygge eksempelvis 4 liter øl. Du kan vælge lige den øl, der er din favorit og give dig i kast derhjemme. Der medfølger en grundig vejledning.

Disse pakker indeholder en gærtank, flasker med låg, ingredienser, måleinstrumenter m.m. 

Til dig der er opsat på at tage ølbrygning til nye højder

Hvis du derimod er overbevist om at ølbrygning er noget for dig, så kan du allerede fra start investere i lidt mere permanent udstyr. Det er også noget mange gør efter de har prøvet en pakke fra Brew Box et par gange. 

Hvis du vælger at købe tingene separat, så skal du have fat i et bryganlæg som det første. Du skal bruge bryganlæg til mæskning, kogning og filtrering. Derudover skal du have fat i en gærspand, tappespand, måleinstrumenter. Du skal også have fat i flasker og naturligvis ingredienserne. Hvis du er i tvivl, så prøv altid at hent hjælp og råd hos forhandleren eller andre hjemmebryggere. 

More articles