Lad din lokale snedker fremstille dit drømmebord

09 February 2021
Astrid Pedersen

Skal du have et nyt bord til din stue eller dit arbejdsværelse? Så kan du med fordel tage et kig på udvalget hos Fynsk Snedkeri.

Berig din spisestue med et smukt og elegant sildebensbord

Hvis dit spisebord skal være noget helt særligt kan du tage et kig på de smukke træborde med sildebens mønster.

Det raffinerede sildebens mønster kendes især fra eksklusive huse og lejligheder fra det forrige århundrede hvor det ikke var unormalt at gulvene var belagt med sildebens parket. Et sildebensbords bordplade er fremstillet efter samme devise, og sender et signal om kvalitet og stilbevidsthed.

Hos Fynsk Snedkeri finder du et stort udvalg af sildebensborde, fremstillet i egetræ af højeste kvalitet og behandlet med olie eller voks som fremhæver træværkets unikke og personlige karakteristika. Og finder du ikke det bord du søger hos Fynsk Snedkeri kan de dygtige møbelsnedkere fremstille dit drømmebord efter mål.

Find det perfekte arbejdsbord bland Fynsk Snedkeris laminatborde

Der er ingen der siger at et arbejdsbord behøver at være kedeligt og upersonligt. Faktisk kan du få rigtig flotte håndlavede arbejdsborde i træ – også med hæve sænke funktion. Det er blot et spørgsmål om at lede de rigtige steder. Og her kan du med fordel starte hos Fynsk Snedkeri.

Foruden de smukke og dekorative sildebensborde er Fynsk Snedkeri nemlig også leveringsdygtig i flotte arbejdsborde med bordplader i slidstærk laminat. Den helt store fordel ved at vælge et laminatbord er at bordpladen er helt plan og ensartet. Samtidig er overfladen særdeles slidstærk og modstandsdygtig hvilket betyder at dit laminatbord kan holde sig flot i rigtig mange år.

Du kan bruge dit laminatbord som spise bord eller arbejdsbord – eller begge dele. Og du kan få fremstillet dit laminatbord efter mål hvis du ikke lige finder et som matcher din stue eller dit arbejdsværelse.

Klik ind på https://fynsksnedkeri.dk/ og læs mere.

More articles