Er det svært at holde koncentrationen under et kursus?

05 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Vi mennesker er jo meget forskellige, men det er ikke altid, at der er mulighed for, at man kan tage hensyn til individet, for man må faktisk prøve at indordne sig under gruppens forhold, så alle får det bedste mulige kompromis, der kan lade sig gøre.

Det er næppe alle, der ligefrem er tilfredse med den ordning, men det er trods alt bedst, at alle får det nogenlunde maksimale ud af det, end at der er en enkelt eller få, der brillerer, mens de andre falder bagefter.

Vi snakker selvfølgelig om at være med i et kursus, for selvom vi er voksne mennesker og velopdragne, så skal man stadig forsøge at opføre sig ordentligt og agere på en måde, der er hensigtsmæssig for de andre, der er på dette kursus.

Selvom man er vant til at få tingene, som man gerne vil have dem, eller man tror, det her er ens frirum væk fra familien og arbejdet, så man kan pjatte, så skal man tage det seriøst.

Kurser

Du gør dit for at bidrage til kurset

Så hvis nu ens koncentration begynder at vandre, så skal men ikke begynde at genere de andre eller forstyrre klassen, for alle her er her for at få maks udbytte af kurset, og det har måske ikke været lige til for alle at finde plads i kalenderen eller råd til at deltage i det her kursus.

Derfor skal man forsøge at fokusere på noget, så man kan holde opmærksomheden, for man kan faktisk komme til at genere de andre, uden man måske er klar over det, fordi man ikke kan følge med.

Hvis man så erkender, at man ikke kan mere den dag, og der ikke er mere at gøre, fordi man ikke har mere energi at give af, så må man acceptere det og opføre sig anstændigt derefter.

Dit næste kursus begynder måske hos: https://www.4d.dk/.

More articles