Vikarbureaet bliver din faste holdeplads

09 June 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Nogle gange kan man godt blive lidt rundtosset og forvirret over alle de steder, som man ender med at komme ud at arbejde.

Der er jo ingen garanti for, at man kommer ud det samme sted hver gang eller i en form for rotation af de samme steder.

Nogle gange er det klynger af meget forskellige arbejdspladser, som man møder ud til, og nogle gange sker det i så korte perioder, at man ikke når at lære navnene på endda bare ens nærmeste kollegaer.

Andre gange kommer man endda til at køre til en tidligere arbejdsplads, fordi man med så kort skifte skal et nyt sted hen, at man er for træt en given morgen til at huske, hvor det nu lige var, at man skulle hen.

Der er nogle, der bedste kan lide det sådan, at det hurtigt skifter rundt, men måske er man ikke den type, men man siger omvendt heller ikke nej til et job.

vikarbureau

Brug vikarbureauet, når der er spørgsmål

Men så er det rart, at man kan have sådan et sted som selve vikarbureauet, der kan være DKvikarservice.dk, hvor man måske snakker med de samme mennesker tit, så man er på fornavn med dem.

Derfor bliver det ens sikre havn, når man skal navigere og finde rundt i de forskellige tjanser, som man er blevet sendt ud til.

Der kan være meget at holde styr på i sådan en forbindelse, og så er det rart, at man har selve vikarbureauet, der kan hjælpe en, når der dukker spørgsmål op, eller der er noget, man vil have afklaret.

Bureauet er jo også interesseret i at have dig hængende, så de vil gerne have dig til at spørge dem, hvis der er noget, og de tager da også gerne imod feedback.

Det er bare med at bruge dem, når man har brug for dem.

More articles