Lad lokalt malerfirma i Hørsholm hjælpe med istandsættelsen

18 October 2021
Astrid Pedersen

editorial

Står du for at skulle male hele din bolig indvendig, og overvejer du at gøre det selv? Så bør du læse med i det følgende

Kan det betale sig at hyre en professionel maler?

Måske er du bange for at det bliver dyrt hvis du lader en faglært maler forestå indvendig maling af boligen. Men her skal du tænke på at det faktisk heller ikke just er nogen gratis omgang selv at forestå malerarbejdet.

Hvis du vælger selv at male vægge, lofter og indvendigt træværk i dit hus eller i din lejlighed skal du ud og købe stort ind. Malerarbejde er ikke gjort med at smøre et par liter maling ud over væggene med en malerrulle.

Du skal have fat på alskens redskaber så som pensler, ruller, skafter, spande, bakker, spartler og måske endda en trappestige hvis du ikke allerede har sådan én.

Du skal desuden indkøbe materialer. Foruden maling til væggene skal du også sørge for at du har rigeligt med lofthvidt samt primer og grunder – og selvfølgelig særlig maling til det indvendige træværk. Og så skal du huske malertape, spartelmasse og sandpapir samt pap og plastik til afdækning af møbler og gulve.

Alt i alt vil det, hvis du lægger disse direkte udgifter sammen med dit forventede timeforbrug, hurtigt vise sig at det ikke kan betale sig selv at male boligen indvendig. Desuden er du slet ikke garanteret et optimalt resultat hvis kvaliteten af malerarbejdet skal afhænge af dine evner som gør det selv mand. Men det er du hvis du vælger en dygtig maler fra et kompetent malerfirma.

Find det bedste malerfirma i Hørsholm

Uanset hvor i Nordsjælland du er bosat behøver du ikke at lede længe efter en dygtig maler. Du kan nemlig finde hvad du søger hos Malerkanonen – klik ind på malerkanonen.dk og læs mere.

More articles