Maler i Gilleleje: Din tilfredshed er vores garanti

21 August 2020
Athene Eriksen

editorial

Har dit hjem/sommerhus/terrasse brug for en opgradering? Er du blevet træt af farven i køkkenet eller er børnene blevet for store til børneværelserne? Uanset hvad din årsag er til at ønske fornyelse, så kan et nyt lag maling gøre underværker, for tilstanden og komforten i dit hjem. Da “gør-det-selv”-arbejde hurtigt kan blive en krævende og mere kompliceret opgave end det måske først var antaget, ender mange med at få et ujævnt eller eller utilfredsstillende resultat.

Maler i Gilleleje: Når dit hjem trænger til en kærlig hånd 

Derfor vil der oftest skulle males om kort tid efter, hvilket kan resultere i at koste dig mere tid og penge, end højest nødvendigt. Derfor er det altid et fornuftigt valg at kontakte et professionelt malerfirma, som har den viden, erfaring og kompetencer der skal til, for at levere et flot og fuldkommet resultat.

Vi vurderer hver opgave individuelt og derfor benytter vi os ikke af faste prisrammer. Vi starter samarbejdet ud med en indledende dialog, for at høre omkring dine ønsker og forventninger, hvorefter vi vil se opgaven og mulighederne an. Det betyder at alle vores tilbud er skræddersyet til dig og det arbejde du ønsker udført, så du ikke risikerer at betale for meget. 

 

Vi vil gerne have at du skal føle dig tryg og sikker, under hele vores samarbejde og derfor har vi udviklet vores tilfredshedsgaranti. Denne omfatter 3 års garanti på alle udførte opgaver og vi tager ikke imod din betaling, før at du har haft mulighed for at se og godkende det færdige resultat. På den måde kan du være helt sikker på at resultatet vil leve op til og forhåbentlig overgå, alle dine forventninger. 

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud, på hvad det vil kræve pris- og tidsmæssigt at udføre opgraderingen af netop dit hjem? Så kan du med fordel tage kontakt til Malerkanonen.

More articles