Danmarks bedste konferencecenter

04 June 2020
Astrid Pedersen

Alle har brug for at komme væk fra de vante rammer i ny og næ – også når det handler om arbejde. Derfor vælger mange ledere hvert år at forkæle deres medarbejdere med et inspirerende ophold på et kursus og konference center langt fra kontorets travlhed og mange forpligtelser. Når man kommer ud af de vante omgivelser er det nemmere at fokusere på indholdet af et kursus eller et seminar – og så er der samtidig mulighed for team building og hygge.

Find det bedste konferencecenter på Fyn

Hvis du leder efter et kursus og konference center med en central placering i Danmark, kan du med fordel vælge HUSET i Middelfart.

HUSET i Middelfart er beliggende tæt på den fynske motorvej og i nær afstand til skov, strand og åbne marker. Når du vælger HUSET i Middelfart som dit kursus og konference center på Fyn er du og dine gæster garanteret en helt unik oplevelse. Foruden lækre og fuldt udstyrede møde og kursus lokaler finder du hos HUSET i Middelfart et vel indrettet business hotel, hvilket gør HUSET i Middelfart særdeles velegnet til kurser og seminarer som strækker sig over flere dage.

Du finder lokaler og auditorier i alle størrelser og med varierende kapacitet – og samtlige rum er selvfølgelig udrustet med hurtigt, gratis WiFi samt det nyeste inden for AV og præsentations udstyr. HUSET i Middelfarts café og gourmet restaurant sørger for forplejning morgen middag og aften, også under selve mødet hvor du og dine kursister eller møde deltagere kan få stillet kaffe, te, vand og snacks til rådighed. Og så er der selvfølgelig rige muligheder for at nyde de smukke og inspirerende omgivelser omkring centeret i pauserne eller efter kursusdagen er overstået.

Du kan se samtlige møde og konference lokaler, gourmet restauranten og det flotte business hotel på HUSET i Middelfarts hjemmeside huset-middelfart.dk

More articles