Tips til at vælge gode firmagaver

07 October 2020
Anne-Mette Hansen

Er det blevet tid til julegaver? Eller har din virksomhed jubilæum? Eller har I rundet en anden markant milepæl? Der er altid en anledning til at forkæle dine medarbejdere og fortælle dem, at du sætter pris på dem.

Men hvordan overstår du lige det dér med selve indkøbet af gaver? På en så hurtig og så nem måde som muligt? Har du et helt hold af medarbejdere eller flere afdelinger, så kan det virke omfattende at skulle ud og købe alle gaverne selv.

3 tips til at købe firmagaver til dine medarbejdere

1. Lad andre stå for gaveindkøbet – få din sekretær eller personaleafdelingen til at stå for det.

2. Køb gaverne i god tid – så du er sikker på, at de bliver leveret til tiden.

3. Vælg noget alle kan lide – det er lettere sagt end gjort. Men hvem nyder ikke lidt chokolade eller en god flaske vin?

eller..

Lad dine medarbejdere vælge selv! Det er virkelig bare en af de bedste løsninger.

På den måde undgår du nemlig alle de ovenstående punkter. Hver enkelt medarbejder får noget, de kan lide. Du kan købe online når som helst. Det kræver ikke særlig meget tid. Og der bliver ingen sure miner på arbejdspladsen – tværtimod!

Køb dine firmagaver online

Hvordan gør du det der med at købe firmagaver online? Hvor dine medarbejdere selv kan vælge deres gave? Der findes flere online portaler, hvor du kan købe vælg-selv firmagaver. Det handler bare om at finde den helt rette side med det bedste udvalg.

Julefabrikken er en af disse portaler. Her kan du nemt og hurtigt bestille “vælgergaver” for et specifikt beløb. Så får dine medarbejdere adgang til at vælge gaver inden for dette interval. 

Hvis du selv gerne vil give en specifik og ens gave til alle dine medarbejdere? Så kan du også gøre det. På Julefabrikken finder du et kæmpe udvalg af alt fra brugskunst og isenkram til slik, chokolade og vin. Der er noget for enhver smag!

More articles