Armbånd til måde mænd og kvinder

21 June 2020
Lotte Hindsberg

editorial

En af de smykker der er populære hos både mænd og kvinder er armbånd. Det er både billige armbånd, der er lavet af et stykke læder til de mere eksklusive. Det er et af de smykker der både kan være smukke i alt deres enkelthed eller de kan være store, farverige og vilde. Du kan have et armbånd på, men det er også muligt at mixe dem og have flere på på en gang. Både dyre og billige.

Hos mænd har enkle sølv eller guldarmbånd sammen med halskæder længe været populære. Hos kvinder vil der typisk også være en del ædelstene i, hvis vi er i den mere eksklusive del af skalaen. 

Armbånd med vedhæng

En af de mest populære armbånd der i dag sælges er armbånd med vedhæng. Det interessante ved dem er at det er muligt at købe vedhæng løbende. Lidt efter samme princip som ved en alliancering, hvor man kan få sat diamanter i løbende. Det er en oplagt konfirmationsgave. Det kan være både billige vedhæng, men det kan også være dyre med indsatte ædelstene alt efter pengepung og anledning. 

Armbånd med diamanter og andre ædelstene

Nogle af de mest ekslusive armbånd man kan få er armbånd i ædelmetal som sølv, guld eller hvidguld. Dertil kan de være besat med en eller flere diamanter eller andre andre ædelstene. 

Det kan også være et meget enkelt tynd sølvkæde med ametyster, månesten eller hvilken ædelsten man nu er vild med. Det er armbånd som prismæssig er noget de fleste har råd til.

Det interessante ved armbånd er at de fås i alle prisklasser og typer og former. Det betyder at det er et smykke som er interessant for alle og det er altid muligt at finde et armbånd, som man er vild med og som kan bruges til gave.

More articles