Bådudstyr handler også om, hvor meget man går op i ens båd

06 October 2020
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du kender måske godt det, at du har fået dig en hobby, og så går du op i den med hud og hår, som var der ikke andet i dit liv, når du har fri, ferie eller bare en ledig stund.

Det er jo fordi, det er nyt, aktuelt og spændende. Du ender måske ligefrem med at blive en mindre ekspert på området, fordi du læser så meget om emnet og går op i det, at du hurtigt overhaler dine venner i kunnen om emnet.

Selv hvis du møder en, der ved mere end dig, så suger du enten til dig af lærdom eller er irriteret over, at der findes en anden, der ved mere.

Men som med en kat med legetøj, så kan lysten hurtigt ryge – men det er bare farligt, hvis man har investeret i sådan noget som en større båd.

Beregn, hvor meget du vil gå op i båden ift. bådudstyr

For det kan jo blive lidt farligt, når man er voksen og har mange penge mellem hænderne, og så ser man alt det spændende for sig i et solskinslys, såsom ved at eje en båd, hvor man blot ser for sig, at man fisker fra den en solrig dag, man bader fra den om sommeren eller hygger sig i den om aftenen.

Men der er også pengeudgifter forbundet med at have sådan en, og det er de færreste ting, der holder godt af at ligge i vand, så der skal bundmaling til og meget andet.

Vores pointe er, at man skal overveje efter et stykke tid, hvor alvorligt man mener det med at eje en båd, for hvis man bruger alt for mange penge på bådudstyr, så kan det ende med, man kort tid efter skal hen at sælge det, fordi man har mistet interessen i både.

Så se dig selv i spejlet og vær ærlig omkring, hvor meget du vil interessere dig for båden.

More articles