Bankly hjælper dig med at sammenligne lån

06 September 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når du skal låne penge, er det altid en god ide, at du indhenter flere forskellige tilbud på det. Dermed er du sikker på, at du ikke kommer til at tage et lån, der er alt for dyrt. Det er dog en besværlig og langsommelig proces, hvis du skal sidde og udfylde låneansøgninger hos en række forskellige firmaer for derefter at prøve at danne dig et overblik over, hvad de kan tilbyde dig. 

I stedet er det langt nemmere for dig, at du bruger tjenesten Bankly. De har gjort det meget nemt for dig at sammenligne priser på tværs af firmaer. Hos dem indtaster du nemlig, hvor mange penge du gerne vil låne, og hvor længe du vil være om at betale dem af. Derefter finder de frem til de relevante låneudbydere for dig. Læs mere på https://bankly.dk 

De fem tilbud gør det nemt og hurtigt for dig at sammenligne de forskellige priser og finde ud af, hvilket tilbud du vil tage imod. Tjenesten er gratis for dig at bruge. Der er derfor ingen grund til at lade være med det. 

Få gode råd om din økonomi 

Udover deres sammenligningstjeneste har de hos Bankly også en omfattende blog, hvor du kan blive klogere på stort set alle emner i forhold til økonomi. Du kan for eksempel læse en masse om, hvad du skal tænke over, når du skal købe en bil, og hvordan du kan finde det rette billån. 

Du kan også få gode råd til, hvordan du kan lægge et budget, lige som de har mange artikler, der handler om, hvordan du kan udnytte de mange forskellige skattefradrag, der findes i Danmark. Der er jo ingen grund til, at du ikke gør det i hvert fald. Er du i tvivl om, hvordan du for eksempel får brugt dit kørselsfradrag eller får fradrag for bidrag til velgørenhed, kan du altså gå ind og læse deres artikler. 

More articles