Beskyt dine omgivelser mod smitte med mundbind fra Testsmart

04 August 2020
Astrid Pedersen

Leder du efter de helt rigtig mundbind, som kan beskytte dine omgivelser imod smitte fra dig når du er forkølet eller har influenza? Så kan du med fordel bestille dem online og få dem bragt direkte til døren.

Hvorfor købe mundbind online?

Der er mange fordele ved at handle online. Blandt de mest indlysende fordele ved at købe mundbind i en online shop er at du slipper for at skulle i flere forskellige butikker – for eksempel apoteker eller materialister – for at finde de rette mundbind. I høj sæsonen for forkølelse, influenza eller pollen er disse meget ofte udsolgt. Og jo flere steder du må gå forgæves efter mundbind, des flere mennesker bringer du i fare for at blive smittet.

I den online shop på Testsmart.dk er der altid engangs mundbind godkendt til personlig anvendelse på lager. Du får dine mundbind sendt direkte hjem til dig i løbet af 1 – 3 arbejdsdage. Og handler du for over 100 kroner hos Testsmart er forsendelsen oven i købet gratis.

Hvor finder jeg de billigste mundbind online?

Samtidig er mundbind fra Testsmart rigtig billige. Køber du en pakke med 100 mundbind er stykprisen under syv kroner. Dette er langt under prisen på mundbind på apoteket.

Du behøver ikke at være bange for om kvaliteten på mundbind købt hos Testsmart er lavere blot fordi disse mundbind er så billige. Testsmart mundbind er mærket efter CE standarden EN 149 + A1:2009 hvilket betyder at disse mundbind er testet og godkendt til personlig anvendelse.

Mundbind fra Testsmart er fremstillet i et åndbart materiale med en lav vejrtræknings modstand. Dette betyder at du kan bære mundbindet i lang tid uden at det bliver fugtigt eller ubehageligt. Der ud over har Testsmart mundbind en høj filtrerings faktor hvilket gør at dine omgivelser er optimalt beskyttet når du bærer et sådant mundbind.

Du kan læse mere på Testsmart.dk

More articles