Bestil din julemad på nettet og slip for arbejdet

02 November 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Middagen juleaften er nok et af de mest sagnomspundne måltider på hele året. Vi ved præcis, hvad vi skal spise, og hvordan det skal smage – og hvis du en gang før har prøvet at tilberede det, ved du også, hvor lang tid det kommer til at tage for dig at gøre det. Du ender hurtigt med at bruge hele dagen i køkkenet – og så er middagen spist på en time. Det kan virke lidt ineffektivt, særligt hvis du ikke er så vild med at lave mad. Derfor kan det være en god ide, at du bestiller mad ud af huset. 

Kan man virkelig det? Bestille mad ud af huset juleaften? Ja, det kan man sagtens. Det kan du for eksempel gøre hos Kokken & Jomfruen. Det er et cateringfirma med stor erfaring i at servere mad for andre til alle mulige andre højtider. Hvorfor skulle de så ikke kunne servere det til jul også? 

Du skal bare varme maden 

Når du bestiller juleaftensmiddag hos Kokken og Jomfruen, får du det hele leveret til din dør d. 23. december. De leverer til alle brofaste øer, så du har vide muligheder for at bestille mad fra dem, hvis du ønsker det. Al maden er tilberedt, så det eneste, du skal gøre juleaften, er at varme det. Det er lige til at overkomme. 

Du får altid flæskesteg, hvide og brune kartofler, sovs, rødkål og æblesveskekompot. Derudover skal du vælge, om du vil have en hel and eller en and, der er skåret i skiver, og om du vil have risalamande til eller ej. Mere er der altså ikke i det. Prøv at tænke på, hvor rart det bliver for dig, at du ikke skal stå i kø sammen med alle de andre nede i supermarkedet for at få købt al det, du skal have til julemiddagen. 

More articles