Bestil nye døre til dit hus online

10 November 2021
Astrid Pedersen

Skal din bolig renoveres fra kælder til kvist – og skal dørene udskiftes i samme omgang? Så læs med i det følgende.

Vælg de rette døre til dit hus

Når du står for at skulle indrette dit hus med nye døre er det en god idé at finde ud af hvilke typer døre som skal monteres de forskellige steder.

Ønsker du at give dit hus et imposant og herskabeligt udtryk kan du vælge at udstyre det med en dobbelt yderdør som hoveddør. Dette kræver selvfølgelig at du har en rummelig hall eller entré.

Kniber det lidt med pladsen kan du i stedet vælge en yderdør med glasruder, eller et glas parti ved siden af. Så kommer der mere lys ind i boligen – og entréen kommer til at synes større.

image

Find de rette indvendige døre

I stedet for at udruste hele boligen med traditionelle massive indvendige døre kan du med stor fordel vælge at erstatte nogle af disse med eksempelvis franske døre med glas partier.

Du kan vælge imellem døre som består helt eller delvist af fine glasruder hvilket på én og samme tid er smukt og giver mere lys i boligen. Og du kan selvfølgelig vælge om disse dør partier skal være enkelte eller dobbelte.

Find døre og vinduer som passer sammen

Hvis du skal udskifte alle døre i hele huset kan du lige så godt vælge matchende døre som erstatning. På den måde kan du skabe helhed i din indretning. Og hvis du virkelig vil sætte trumf på det stilmæssige udtryk vælger du samtidig nye vinduer som i farve og design passer perfekt sammen med dine nye døre.

Du kan finde både vinduer og døre i matchende designs hos den danske leverandør Klarvinduer. Klik ind og se de mange flotte og funktionelle døre og vinduer i den online shop på Klarvinduer.no

More articles