Billig pakke forsendelse – hvordan og hvorledes?

17 September 2020
Astrid Pedersen

Når du står for at skulle sende en pakke – hvad end forsendelsen skal foregå nationalt eller internationalt, inden for Europa eller på tværs af kontinenter – bør du søge at gøre din forsendelse så billig som mulig. Der er jo ingen grund til at betale for meget.

Hvordan opnår jeg billig pakke forsendelse?

Hvis du ønsker at gøre din pakke forsendelse så billig som overhovedet muligt bør du gøre dit forarbejde grundigt. Først og fremmest er det vigtigt at du kender de nøjagtige dimensioner på den pakke som skal sendes. Det drejer sig eksempelvis om højde, bredde, længde og vægt.

Der kan også være forskel på om du sender en almindelig firkantet pakke eller om du skal sende rør eller irregulære pakker. Så her bør du også være obs. Hvis der er fejl i angivelse af pakkens data kan du risikere en ekstra regning for forsendelsen – og så bliver denne en del dyrere end forventet.

Dernæst skal du tage stilling til om pakken skal sendes til en adresse i Danmark eller i udlandet. Det kan faktisk sagtens lade sig gøre at sende pakke billigt til udlandet, især hvis modtageren har bopæl inden for EU. Skal du sende en pakke til udlandet bør du være opmærksom på at der gælder anderledes toldregler når du sender til lande som ikke er en del af EU.

Mange glemmer at landene Norge og Schweiz ikke er en del af EU selv om de ligger i Europa. Men der er altså stor forskel på at sende en pakke til Sverige og at sende en tilsvarende pakke til Norge. Når du sender en pakke til et land uden for EU skal der udfyldes et told dokument som angiver indholdets værdi.

Du kan få flere tips til hvordan du undgår uventede ekstra regninger, og hvorledes du gør din forsendelse billig, på billigpakkeforsendelse.dk

More articles