Billige døre til gør-det-selv-typen

16 May 2022
Miranda Denise Rendboe

Billige døre til gør-det-selv-typen

Køb af nye døre og vinduer kan være en længere proces. Der skal vælges, måles op, fragtes, monteres og rengøres, for ikke at snakke om, at det kan være en dyr process. Er du mere til at spare nogle penge, og kan du selv sætte døre og vinduer i, hvis du får instruktioner med til det gældende produkt? Så se med her. 

Virksomheden Klar kan nemlig spare dig for en masse besvær – for ikke at nævne penge og tid. På deres hjemmeside finder du guider til opmåling af vinduer og døre, dernæst kan du selv taste målene ind, designe døre præcis, som du vil have dem, og så sendes de, så snart de er færdige. Har du spørgsmål undervejs, kan du altid ringe til dem – om det er før, under eller efter købet. Kunderejsen tages seriøst, og du kan derfor også få fat på dem i weekenderne. 

Varerne monteres nemt, og behøver sjældent bestå af mere end én person. Ordren leveres typisk udenfor døren, med mindre andet er aftalt, hvor der hurtigt kan tages hul på opsætningen. Bor du udenfor i Storbritannien tager virksomheden sig af de beskatninger, som opstår ved at fragte gods mellem fra EU. Alle varer laves nemlig i Estland, hvor grundlæggerne er fra. 

døre

Vinduer og døre der kræver minimal vedligeholdelse 

Døre og vinduer kan kræve meget vedligeholdelse. Det er alt fra rensning til maling til skrab og så videre, men nu er der endelig døre og vinduer på banen, som er næsten vedligeholdelsesfrie. De er lavet af træ og aluminium, hvilket, udover at gøre dem (næsten) vedligeholdelsesfrie, gør dem utrolig langtidsholdbare.

Der er 10 års garanti, så du er sikker på, at nogen står til regnskab, hvis ikke varerne er i ordentlig kvalitet. Leveringen tager kun få uger og leveres foran hoveddøren. 

More articles