Bliv terrasse- eller altanklar til sommeren

28 april 2022
Steffen Hansen
image

Når vejret bliver varmere, er det på tide at begynde at tænke på, hvordan du får mest muligt ud af dit udendørsrum. Hvis du har en altan eller terrasse, er der masser af måder at forvandle den til en sommeroase på.

I dette indlæg kommer vi nærmere ind på hvordan du kan få din terrasse, altan eller balkon, sommerklar. Men ikke nok med det, så kommer vi også med tips til hvordan DU kan blive sommerklar!

terrassedøre

 

Tips til din terrasse eller altan

For det første skal du give dit gulv en god rengøring. Hvis du har terrassebelægning, kan du vaske den med maskinvask eller skrubbe den med sæbevand. Hvis du har fliser, skal du feje dem ren og derefter tørre dem med en fortyndet eddikeopløsning. Derefter skal du tilføje noget grønt. Containerhaver er perfekte til små rum og kan både give visuel interesse og friske urter til madlavning.

Endelig må du ikke glemme møblerne. Udendørs møbler kan være dyre, men det behøver de ikke at være. Har du et budget, kan det være en idé at gå på nettet og finde inspiration på Google eller sider som https://klarvinduer.dk/dore/terrassedore. Er dit budget dog ikke i den kategori, kan du se efter brugte møbler eller prøve at lave dine egne med genbrugsmaterialer. Med lidt albuefedt og lidt fantasi kan du forvandle selv det mindste udendørsrum til et sommerparadis.

Tips til dig

Når vejret bliver varmere, er det på tide at begynde at tænke på, hvordan du gør din krop og sind sommerklar. For mange mennesker betyder det, at de skal starte en diæt og træne mere. Men der er også andre ting, du kan gøre for at blive klar til varmen. For det første skal du sørge for, at du holder dig hydreret. Hvis du drikker masser af vand, hjælper du med at skylle giftstoffer ud af dit system og holde din krop og sind sundt. For det andet skal du rense din hud regelmæssigt.

Det vil hjælpe med at fjerne døde hudceller og forhindre tilstoppede porer. Endelig må du ikke glemme at beskytte din hud mod solen. Brug solcreme, bær hat og solbriller, og prøv at holde dig ude af direkte sollys i de varmeste timer af dagen. Ved at følge disse enkle råd kan du nyde en sund og lykkelig sommer.

 

Flere Nyheder