Brug den ekstra fornødne tid outdoor

13 March 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det med at være outdoor skal helst være noget, som man gerne vil, end at man føler sig tvunget til at være det.

Det begynder allerede i en tidlig alder, at man får nogle positive oplevelser med at være ude, og heldigvis har vi et system i Danmark, hvor man sørger for, at børnene allerede i børnehaven med videre kommer på ekskursion og generelt er ude, så de får den oplevelse med.

Det er alt for let at lade dem forfalde til at bruge tiden på elektroniske midler, og det kan man måske acceptere (lidt), når forældrene kommer udmattede hjem efter en lang arbejdsdag, at man så overlader børnene (en smule) til det digitale.

Men mens der bliver taget sig af børnene, så er det de ansvarlige voksnes ansvar for, at de kommer mere ud.

Og det skal helst holdes ved lige, så de positive oplevelser i den tidlige alder manifesterer sig til, at man gerne vil være outdoor mere, når man bliver ældre.

Outdoor

Det skal være en god fornøjelse at være outdoor

Så når man tager en tur udenfor alene eller sammen med familien, så skal man forberede sig godt såsom ved at tage Haglöfs bukser på, så man ikke bare tager det almindelige tøj på, for så vil man nok hurtigt ind igen, om det så er godt vejr eller dårligt vejr.

Ved at være godt klædt på fra start, så får man et godt udgangspunkt, og så skuler man ikke på klokken for at finde ud af, hvornår man har opfyldt den “kvote” for, hvornår man har været nok ude.

Man skal ikke gøre det fordi, at man gerne vil have god samvittighed, men fordi man rent faktisk holder af det, og det kommer blandt andet af at være godt klædt på, men at man også kommer ud spændende steder.

More articles