Clean parfumer – rene, lette og lækre

12 January 2019
Astrid Pedersen
image

En kvindes parfume omgiver hende med et udefinerbart duft skær, som tjener til at vække bestemte associationer hos omgivelserne. Den helt rigtige parfume kan komplettere et personligt outfit, og bidrage mindst lige så meget til dit individuelle udtryk som dit tøj, dine sko, dine smykker og accessories, dit hår og din makeup.

Duft stofferne i en parfume opererer på et langt dybere liggende niveau end det rent visuelle, og derfor vil du opleve en helt anden form for opmærksomhed, når du er iført en parfume, som klæder såvel din egen krops duft som din personlighed.

Parfume til hverdag eller til fest – hvad skal jeg vælge?

Du bør dog samtidig være opmærksom på, at der er forskel på, hvilken type parfume der egner sig til hvilken lejlighed. Visse typer parfume er tunge, krydrede og sensuelle, og ofte så kraftige, at det nærmest svimler for én, når duften rammer næseborene. Disse parfumer egner sig perfekt til en hed nat i byen, men gør sig knap så godt en formiddag på kontoret. I dagslys og i hverdagsagtige settings kan en sådan parfume faktisk hurtigt komme til at virke kvalm og utiltalende. Er du i markedet efter en duft, du kan bruge i det daglige, bør du gå efter de mere lette og luftige af slagsen.

Et rigtig godt bud på en fantastisk hverdags duft, er en CLEAN parfume. CLEAN producerer parfumer i flere forskellige varianter, som alle har det tilfælles, at de er lette – og ikke dominerende – i deres udtryk. Du kan for eksempel få en CLEAN parfume, hvis duft vækker mindelser om en regnvåd eng om foråret, eller om helt rene lagener, som hænger til tørre i haven på en solskinsdag. Denne type duft er selvsagt yderst diskret og meget behagelig for omgivelserne.

Find den rette Clean parfume hos Sephora.dk

More articles