Den billigste gulvafhøvling er ikke lig med, at man skal dovne den!

16 February 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du har fundet frem til en rigtig billig omgang gulvafhøvling, hvor det næsten ikke kan mærkes på budgettet, at du betaler dig fra den slags, så du tænker dårligt over det, når du hyrer de folk til at udføre den gulvafhøvling hjemme hos dig.

De fagfolk prøver så at forklare dig, at en gulvafhøvling tit er til for, når gulvet virkelig er slidt ned, så man bagefter kan udføre en gulvafslibning på det og måske bare nøjes med en letslibning, så det ikke hver gang burde være nødvendigt med en gulvafhøvling.

Faktisk burde man opdage længe inden, at gulvet er så misligholdt, hvilket kan være fordi, man ikke bruger det så tit, eller man er flyttet ind et nyt sted, så man skal renovere det her hjem.

Men man er ikke lydhør for den her kritik, så man lader bare gulvet passe sig selv så længe, indtil det skal bruge en gulvafhøvling, og så hyrer man folk til en billig omgang gulvafhøvling.

Lad det ikke hver gang nå så langt som til en gulvafhøvling

Familien derhjemme er også træt af, at du har den indstilling til jeres trægulve i hjemmene, for man kan ikke lade børnene lege på gulvet, fordi de kan få splinter op under neglene, og husdyrene piber, når de vandrer over gulvene.

Gæster skal bære sko på hele tiden, for at man kan holde ud at træde på gulvet, og det medfører en del rengøring bagefter, fordi de sko bærer skidt ind – og sådan et dårligt behandlet gulv er svært at gøre rent.

Derfor bliver du nødt til at indse, at selvom det er en virkelig god gulvafhøvling, du får her, og du får sat tandhjulene i gang i samfundet ved at hyre folk til at gøre det, så burde det ikke være nødvendigt hver gang, at man skal bruge en gulvafhøvling.

Derfor bør du tage dig kærligt af dine trægulve.

More articles