Det var den billigste gulvafhøvling, men det er det ikke længere

16 March 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Man kan være et firma, der har slået sig på at have den billigste gulvafhøvling og gulvafslibning, hvorfor man tiltrak sig megen opmærksom på den måde, fordi det vitterligt var sandt, når man sammenlignede priserne, eller eksperterne gjorde det for en.

Det var måske ikke alle, der så mente, at det var en effektiv omgang af god nok kvalitet, som gulvet fik, men der kom stadig mange kunder i kassen hos en, så man kunne tjene styrtende på den service, fordi kvalitet ofte er en smags sag.

Nogle vil jo også bare have det billigst og håber så, at kvaliteten er derefter.

Man lavede også mange undersøgelser forud for at se, hvad ens konkurrenter tilbød det til, og så fastsatte man ens pris derefter ud fra, hvordan man kunne tjene på det.

For det her var faktisk ikke et stunt alene for at få opmærksomhed: man ville gerne tjene på det.

Man er blevet overhalet med den billigste gulvafslibning og gulvafhøvling

Men når eksperterne så igen gennemgår de mange tilbud, der er af gulvafslibning og gulvafhøvling i landet, så får dette firma sig en overraskelse, for de er faktisk ikke billigst længere!

Der er et andet, mere ukendt firma, som faktisk kan gøre det billigere, men de har bare ikke penge til markedsføring nok til at brage igennem med det tilbud – eller også er de ligeglade med den slags.

Det betyder så, at vores oprindelige firma her må omlægge strategien, for der brugt mange penge på at informere kunderne om, at man er billigst, og de penge skal gerne komme igen.

Derfor bliver man nødt til at sætte sig ned at regne på, om man kan gøre det endnu billigere at udføre det arbejde, eller man på en anden måde kan få det til at lyde billigere såsom ved at give en ekstra ydelse dertil.

More articles