Er der en trappesats ned til din yderdør?

30 June 2022
Anders Lundtang Hansen

Det er egentlig ikke så mange døre, der er direkte i gadeplan, når man ser på det, og det kan der være mange årsager til, men mange steder er der – minimum – et enkelt trin op, som kan være af træ, støbt cement eller andet.

Men der findes også den modsatte type, hvor indgangen til ens hjem går via en yderdør fra Klarfonster.se, hvor man skal et enkelt trin ned eller endda flere, så man næsten ender med at komme til at stå nede i en lille hul omgivet af cement, eller hvad støtteområderne nu er lavet af.

Som regel er der også lidt mere koldt hernede, da varmen stiger opad, og det generelt er svært at holde på varmen sådan et sted.

Det er meget lækkert de varme somre, men det er måske ikke det mest ønskværdige, når det bliver en kold vinter.

Ytterdörrar

Man skal et stykke ned til denne yderdør

Til at starte med tror man måske, at man er på vej ned i et kælderrum eller en fælleskælder, men det er faktisk en hel bolig, der måske befinder sig i en gård i et bygningskompleks eller lignende.

Måske er det den gamle pedelbolig, der er bygget om, men det kan også være en anden måde, hvorpå man har udnyttet hele bygningen som boliger.

Så der kan være et enkelt trin ned til den bolig, eller der kan være flere, og man skal lige holde øje, når det har regnet, om det er glat at komme herned, og hvis det er mørkt, og der ikke er noget lys, skal man se sig for, så man ikke falder over noget.

Det er heller ikke det fedeste sted at bo, hvis det kommer til at regne så meget, at man ender med at få ens bolig oversvømmet som en af de første.

More articles