Er det blevet tid til at få båden i vandet?

18 July 2022
Mathias Nielsen

editorial

Gør båden klar til at komme i vandet med det rette udstyr

Har du din egen båd? Og er det blevet tid til at få den i vandet? Eller måske er båden allerede klar til at komme ud på eventyr, men trænger til at blive lidt frisket op?

Der kan være mange grunde til, at man er på udkig efter bådudstyr. Det er jo sådan med både, at de som udgangspunkt er ude i al slags vejr, og derfor skal både også passes og plejes, og nogle gange skal udstyr og reservedele udskiftes. Som bekendt kan man desværre ikke købe et nyt skibsrat henne i Netto – du bliver i stedet nødt til at søge mod specialbutikker, der har specialiseret sig i at forhandle udstyr til både og sejlads. Men heldigvis er Danmark jo lidt af en sejlnation, så du kan nemt finde en velassorteret forhandler herhjemme. Tjek eksempelvis Marinelageret.

bådudstyr

Ud at sejle i det danske sommerland

Mange herhjemme vælger at have en båd, som de enten kan bruge til at sejle på sommerferie i eller på mindre ture, eksempelvis i weekenden. Bådferie er oplagt i det danske sommerland, hvor man kan nyde sommervarmen og samtidig blive kølet lidt ned, idet man er ude ved vandet. Der er mange hyggelige havne spredt ud på de danske kyststrækninger, som man kan besøge på sin tur. Mange danskere vælger også at sejle til vores nabolande Sverige og Tyskland, og sågar også til Polen. Bornholm er også en populær destination.

Overvej dine behov inden du investerer i nyt bådudstyr

Når du vælger båd og bådudstyr, er det vigtigt, at du tager med i overvejelserne, hvad dine behov er. Man kan nemt komme til at brænde rigtig mange penge af, hvis man ikke tænker sig om. Så overvej, hvad dine vigtigste prioriteter er. Skal båden bare være sejldygtig? Eller skal alt være tip top-tjekket som taget ud af et sejlsportsblad? Valget er dit. God sejlads!

More articles