Få fat i det fedeste cover

06 september 2018
Signe Hansen
Få fat i det fedeste cover

Kender du situationen? Du står på et overdådigt marked i et nyt og spændende land. Der er alle dimsedutter og dingenoter, og du kommer hjem med mangt og meget. Heriblandt et etui til din ny købte mobil.  Coveret er smukt, af træ, men går i stykker nærmest første gang, at mobilen lander på gulvet.  

Jeg har lige erhvervet mig en ny mobil. Den nye OnePlus 6, som trods den billige pris stadig er en investeringi et stramt budget. Derfor går jeg op i den rigtige beskyttelse. Et cover er ligesom en cykelhjelm. Det skal være praktisk, sidde og føles godt, og så gør det bestemt ikke noget, hvis den også er bare en lille smule pæn.

Her er tre forskellige eksempler på et OnePlus 6 Cover, som alle består af lækre materiale og et lækkert, moderne design.  

Cover 1 – Shock absorption hybrid case

Dette cover dækker hovedsaligt kanterne på din mobil. Et cover, der grundet dets sparsomme materialebrug føles utroligt let, men som stadig yder den optimale beskyttelse til telefonen. Kan fås i en del farver og har et flot, grafisk design.

Cover 2 – NIllkin super frosted case

Dette cover er blot fremstillet af plastik, men det har et utroligt tidløst design, der virkelig fremmer en eksklusiv følelse ved brugen af det. Det dækker bagsiden af din telefon, men beskytter også forsiden, idet kanten går en smule ud over forskærmen.

Cover 3 – GKK matte case

Dette cover falder designmæssigt præcis i min smag. Den matte overflade giver telefonen et rustikt udtryk, og med dets dækning af forskærmen er din telefon skærmet for slag, ridser og stød. I den flotte koboltblå farve kan din mobil også pludselige blive en frisk accessoire til outfittet uanset om det er sommer eller vinter.

Jeg skifter sjældent mobilen ud, og dette skyldes udelukkende, at jeg omgiver mig med den rigtige beskyttelse.

Flere Nyheder