Få hjælp og støtte til et liv uden afhængighed med et ophold på et misbrugscenter

23 november 2018
Astrid Pedersen
Få hjælp og støtte til et liv uden afhængighed med et ophold på et misbrugscenter

Tilhører du gruppen af mennesker, som er kommet ud i hvad der synes at være et uoverskueligt forbrug af alkohol eller receptpligtig medicin, bør du snarest muligt søge hjælp. Det er nemlig meget sandsynligt, at hvad der begyndte som et mådeholdent forbrug, nu har udviklet sig til et afhængigheds betinget misbrug. Og et sådant kan være utroligt svært at komme ud af på egen hånd.

Hvordan kan et ophold på et misbrugscenter hjælpe mig af med min afhængighed?

Et misbrugscenter, hvor der arbejdes professionelt og sagkyndigt med afvænning, har i reglen lang erfaring med – og stor ekspertise inden for – at hjælpe mennesker, som ønsker at blive afhængigheden kvit. Hvad end din afhængighed vedrører alkohol, spil eller receptpligtig medicin, kan du hjælpes med den veldokumenterede og gennemtestede behandlingsmetode Minnesota kuren.

Minnesota kuren er baseret på en række principper, som primært omhandler erkendelse af egen svaghed over for afhængigheden, og hvorledes man kan tilrettelægge sit liv under iagttagelse af ydmyghed over for det stof, p hvilket afhængigheden er baseret. Minnesota kuren er tilmed en holistisk behandlingsform, som inddrager alle de aspekter af den misbrugsramtes liv, han eller hun måtte have forsømt eller negligeret – for eksempel familien, som i høj grad er de personer, misbruget påvirker mest.

Det er nemlig meget vigtigt for den misbrugsramte at få klinket skårene med de allernærmeste, da det er dem, som skal støtte ham eller hende i den proces, det er at få opbygget en ny, bæredygtig tilværelse. Og det er især familien, som skal hjælpe den misbrugsramte med at holde sig fra sprut, stoffer, medicin eller gambling efter endt afvænningsforløb.

Behandlingscenter Stien – afvænning med fokus på de nære relationer

Hos det anerkendte misbrugscenter Behandlingscenter Stien kan du, foruden et effektivt afvænningsforløb baseret på Minnesota kuren – få tilbud om et sideløbende terapiforløb for din familie med det formål at ruste de enkelte medlemmer og familien som helhed til at håndtere fremtidige udfordringer. Læs mere om behandling af afhængighed på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder