Få den bedste terrasse pris hos lokal tømrer

06 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

I denne tid, hvor omstændighederne gennem et par år har tvunget os til at tænke alternativt hvad angår rejseaktivitet, vælger flere danske familier at afholde sommerferien inden for landets grænser.

Staycation er det nye sort – til fordel for såvel miljø og klima som for husholdningsbudgettet. Når du sparer den dyre flyrejse væk nedbringer du familiens samlede co2 aftryk. Samtidig skåner du såvel børn som voksne for stressede lufthavnsterminaler, overfyldte fly og kedelige hoteller med uinspirerende mad.

En ferie hjemme i haven kan byde på lange solskins dage med leg og aktivitet i haven for de mindste og lækker afstressning for de voksne. Med udendørs legeredskaber så som trampolin, gyngestativ og måske endda en herlig havepool til afkøling har ungerne deres helt eget legeland i haven. Alle måltider kan indtages udendørs. Og I bestemmer helt selv om der skal grilles eller hentes take away.

image

Få det bedste ud af din have med en lækker træterrasse

Hvis du ønsker at investere de penge du sparer på ferie rejsen fornuftigt kan du overveje at få opført en flot og funktionel træterrasse.

En professionelt designet og vel konstrueret træterrasse kan nemlig sagtens udgøre et stærkt aktiv for familiens bolig, og vil derfor vise sig at være en rigtig god investering. Dette gælder selvfølgelig kun såfremt din nye træterrasse er bygget af en professionel håndværker og designet til at matche boligen.

Hvad koster en træterrasse?

Når du bestiller en unik og skræddersyet træterrasse til din bolig får du selvfølgelig hvad du betaler for. Men som nævnt oven for kan du roligt betragte en professionelt opført træterrasse som en investering i din ejendom.

Du kan altid få et skarpt tilbud på en eksklusiv træterrasse hos tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS. Klik ind på kun-terrasser.dk og se de mange flotte træterrasser fra Andreas la Cours hånd.

More articles