Få din virksomhed til at vækste med SEO

15 April 2021
Mathias Nielsen

editorial

Hvis du har en virksomhed, er du sikkert interesseret i at få flere kunder i biksen. Det er nemlig sådan, man tjener penge. Og penge kan de fleste af os jo godt lide.

Men de flest virksomheder er nødt til at konkurrere om kunderne med andre. Kunderne er nemlig ofte ligeglade med, om de lægger deres penge hos dig eller hos din konkurrent. De skal bare bruge et produkt eller en ydelse, og så er det lige meget, hvem der udbyder den.

Men hvordan kan du så vinde kunderne fra dine konkurrenter? Det dykker vi ned i herunder.

I gamle dage hed det reklamer

I de helt gamle dage fandtes der ikke reklamer. Man promoverede ikke sin virksomhed. Og det var heller ikke nødvendigt, fordi der var kun én smed i byen. Kun én slagter. Kun én skrædder. Osv. Men senere begyndte der at blive flere udbydere af de samme ydelser, og det betød at kunderne nu havde mulighed for at vælge mellem forskellige udbydere. Og det skabte konkurrence. 

For så at konkurrere med de andre, begyndte virksomheder at reklamere for deres ydelser og produkter og forsøge at fortælle til kunderne, hvorfor lige netop deres produkt var det bedste til prisen. I mange år fungerede det på den måde, og det ultimative eksempel på denne udvikling er billboard-reklamerne på Times’ Square i New York City.

Men så kom internettet. Og med internettet kom Google. I dag søger man næsten altid på Google, når man er interesseret i et produkt eller en ydelse, som man gerne vil købe. Og faktum er, at mange af os ikke sidder og bladrer i resultaterne på Google – vi vælger derimod ét af de allerøverste links på resultatlisten. Derfor er det utrolig vigtigt for virksomheder at ligge øverst på denne liste. Og det er netop dét SEO hjælper med. Lær mere her: https://wordpens.com/kategoritekster/.

More articles