Få et dejligt og sjovt hornorkester på besøg

08 December 2020
Tina Høy

Har dine forældre snart guldbryllup? Skal vennerne have kobberbryllupsmusik i København, og ønsker du, at det skal swinge og være sjovt? Eller søger du morgenmusik til sølv- eller diamantbryllup?

Hvis du bor i København eller omegn er Morgen-Musik et meget morgenfrisk hornorkester og med dem ved instrumenterne, kan I starte den festlige dag med musikalsk tradition og glæde – og lidt humor.  

Trioen

Jakob på euphonium, Helmer på trompet og Finn på tenorhorn er den glade trio med høje hatte, og de leverer den kendte bløde messingmusik og stemning, der er tradition for på en bryllupsdag. Det professionelle hornorkester sørger for et godt musikprogram og sangblade til gæsterne. 

Trioen har spillet i mange år til diverse bryllupsdage og fødselsdag i København og omegn, og de tilføjer gerne et humoristisk tvist. Man kan mærke, de elsker at spille og at gøre andre glade fra morgenstunden. De kommer selvfølgelig altid til tiden.

Udtalelser og anbefalinger

Der er mange, der har oplevet den spilleglade trio. På deres hjemmeside morgen-musik.dk kan du se udtalelser fra dem, der har hyret eller hørt trioen. 

Jette Sigt Kristensen havde Morgen-Musik med på sin guldbryllupsdag, og hun skriver, at de blev vækket af de dejlige og kompetente herrer i smoking. De gik med ind til kaffen og underholdt med humor om ægteskabets sorger og glæder, og hun anbefaler dem varmt.

Christian Larsen udtaler, at det ikke bare var musik, men at trioen var decideret underholdende med bl.a. en lille sketch. 

Diana Hansen kalder oplevelsen fantastisk og synes, at det var sjovt med alle de små indslag siger, at Morgen-

At musikken levede fuldt op til forventningerne, kan Siw Poulsen skrive under på, og de ar flot klædt, spillede rigtigt godt og var underholdende.

Trioen har mange års erfaring fra dygtige amatørorkestre, bl.a. Rødovre Concert Band og Lyngby Taarbæk Brass Band, og har optrådt sammen i adskillige år.  

 

More articles