Få hjælp til køb af ny bolig hos en dygtig boligadvokat

21 July 2020
Astrid Pedersen

editorial

Skal dit hus eller din lejlighed skiftes ud med en ny ejer eller andels bolig? Så bør du med det samme finde en dygtig boligadvokat som kan hjælpe dig sikkert igennem handelen.

Hvornår kan jeg få nytte af en boligadvokat?

Du bør faktisk altid have en boligadvokat ved hånden når du står for at skulle købe bolig. Din boligadvokat vil kunne hjælpe dig med at styre uden om de mest kendte faldgruber i underskoven på den jungle som udgør det danske bolig marked. Rigtig mange bolig købere får sig en slem overraskelse fordi de ikke har gjort sig den ulejlighed at sætte sig ind i dokumentationen omkring deres nye hjem.

Det kan for eksempel være at der er planer om opførsel af en omfartsvej klos op og ned af drømmehuset. Eller at den nye lejlighed er beliggende i en ejendom som er behæftet med tvivlsomme lån. Disse faktorer kan få indflydelse på boligens værdi eller på den månedlige ydelse til de fælles udgifter. Og i begge tilfælde vil din privat økonomi blive påvirket heraf.

En boligadvokat vil kunne hjælpe dig med at afdække de forhold som kan have indflydelse på din beslutning om kom af boligen. Han eller hun vil gennemlæse diverse relevant dokumentation som hidrører fra boligen og omgivelserne. Det kan for eksempel være lokalplaner og servitutter for området omkring dit hus og din grund, referater fra bestyrelses møder og general forsamlinger i ejer eller andels foreningen som din lejlighed tilhører, eller bolig foreningens budgetter og regnskaber.

Herved kan mangelfuld drift, usund økonomi eller forhold i lokal området afdækkes som kunne tælle på negativ siden når du skal træffe din beslutning. Bestemmer du dig for at springe fra handelen inden for de fjorten dage advokat forbeholdet typisk varer kan du gøre det uden beregning.

Find billige boligadvokater på eboligadvokat.dk

More articles