Få mere varme indendørs med nye døre

13 May 2022
Lotte Hindsberg

Går du og småfryser om vinteren, for ikke at sige at du fryser noget så frygteligt, bør du undersøge dine døre og vinduer og sikre dig at de holder på varmen. Viser det sig at de ikke isolerer som de bør, bør du overveje at få dem udskiftet. Det vil ikke alene gøre din bolig varmere, du vil også spare penge på din varmeregning. Du kan se flere eksempler på nye døre og vinduer hos klarfönster. 

Du kan med fordel få råd og vejledning af din tømrer eller glarmester inden du vælger hvilke døre og måske også vinduer du gerne vil have.

Dörrar

Det bør du overveje inden du køber

Når du snakker med din tømrer eller glarmester, er der flere ting du bør overveje inden. En af dem er om dine døre og vinduer skal have en anden størrelse eller form. Hvorfor ikke få udskiftet et firkantet vindue med et rundt eller få lavet et ekstra i taget, så du kan sidde og nyde stjernerne, samtidig med at du får mere lys. 

Du kan også få udskiftet din terrassedør med et sæt dobbeltdøre eller få sat glas i. Dermed får du igen mere lys ind og du kan sidde og nyde haven de dage, hvor det ikke er udevejr.

Du skal også vælge om du skal have den samme låsecylinder i samtlige døre, så du kun skal have en nøgle, eller om du foretrækker at have flere. Du skal også finde ud af hvilken slags lås du vil have i dine nye døre. Skal det være en nøgle/nøgle eller nøgle/vender, hvor du ikke skal bruge en nøgle til at låse.

Sidst men ikke mindst, skal du overveje om du skal have dine døre til at vende ud af. Ved at få dem til at vende ud af får du mere plads.

More articles