Få regelmæssige tænder som i din ungdom med Invisalign

28 April 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af at dine før så pæne tænder har vokset sig vinde og skæve? Så er hjælpen nær – for du kan bare få rettet tænderne.

Få rettet tænderne – også som voksen

Måske tænker du at tandretning er for børn og teenagere – og i hvert fald ikke for voksne mennesker. Men her tager du fejl. Det kan sagtens lade sig gøre at få flotte og regelmæssige tænder på ny – også selv om man er et pænt stykke ude over sin første ungdom.

Tænderne flytter sig nemlig hele livet igennem. Det er grunden til at dine tænder er blevet skæve igen – og det er rigtig ærgerligt. Men samtidig betyder det at tænderne uden problemer kan komme på plads igen.

Det eneste det kræver er tandretning udført af en dygtig tandlæge. Så kan du have flotte tænder igen i løbet af så kort tid som et halvt år, og maks halvandet år. Og det helt uden de grimme og klodsede tandbøjler som du måske kender fra din barndom, de såkaldte ”togskinner”, som var både ubehagelige og uæstetiske.

Kan jeg få usynlig tandretning?

Det kan faktisk godt lade sig gøre at få rettet tænder uden at det kan ses at du er i behandling. Dette sker med Invisalign skinner – transparente tandskinner, fremstillet særligt til netop din mund i hård plast. De lette Invisalign skinner kan tages ud af munden når du spiser eller børster tænder hvilket er en kæmpe fordel når det handler om at bevare en god mundhygiejne.

Det allerbedste ved tandretning med Invisalign er at ingen kan se at du er iført tandbøjle. Skinnerne er nemlig helt gennemsigtige og sidder ganske tæt til tænderne. Og da du skifter dine Invisalign skinner hver 14. dag når de aldrig at blive nussede at se på.

Bestil tid til forundersøgelse hos You Smile I Smile på https://yousmileismile.dk/ 

More articles