Få ren og flot hud med ansigtsmasker

10 June 2020
Astrid Pedersen

editorial

Er din hud trist, tør og slap – eller trænger den til en grundig afrensning? Så kan du faktisk komme rigtig langt med en god ansigtsmaske.

Hvordan bruges en ansigtsmaske?

Der er faktisk forskel på anvendelse af ansigtsmasker alt efter hvilken type du vælger. For eksempel findes der ansigtsmasker som danner en gummiagtig hinde på din hud. Denne hinde kan trækkes af og føles lidt lige som plast folie. Denne type ansigtsmaske kaldes for en peel off maske og udmærker sig derved at den skånsom fjerner alle urenheder og hudorme, idet disse bliver siddende i masken.

Andre typer ansigtsmasker skal nulres af med fingrene, og får således en konsistens som viskelæder. Disse masker virker let eksfolierende og egner sig således til den fedtede hud. En ansigtsmaske som indeholder aktivt kul vil effektivt binde urenheder, som så følger med når masken skylles af. Og endelig kan du vælge nærende og revitaliserende ansigtsmasker, som indeholder vitaminer og mineraler.

Hvor finder jeg de bedste ansigtsmasker til de laveste priser?

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af ansigtsmasker hos Sephora. Sephora er blandt de mest kendte og populære kosmetik forhandlere i verden, og har filialer i de fleste stormagasiner – for eksempel Magasin og Illum i København.

Sephora forhandler, foruden sit eget brand, ansigtsmasker fra producenter så som Allies of Skin, Aveda, Belif, Caudalie, Clinique, DIOR, Dr Roebuck’s, Embryolisse, Frank Body, Fresh, Glamglow, Pai, Rituals, Rodial, Shiseido, Skin Gym, GUERLAIN, Lancôme, OFRA Cosmetics, Ole Henriksen, Origins, Too Faced, Truly og Vita Coco. Og så er det oven i købet muligt at købe de lækre produkter online.

Når du køber ansigtsmasker hos Sephora i den online shop på sephora.dk sparer du turen ind til det nærmeste stormagasin, og får samtidig adgang til et langt større og mere varieret sortiment. Du kan læse mere, og finde alle de forskellige ansigtsmasker, på sephora.dk

More articles