Få skræddersyet et IT-kursus til dine medarbejdere

06 April 2022
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Har du flere medarbejdere, der har brug for et løft af deres IT-færdigheder, kan det være en god idé, at du bestiller et skræddersyet kursus til dem. På den måde får de alle sammen den samme viden, så du kan være sikker på, at de får lært det, de skal. Samtidig kan det gøre det nemmere for dem at lære det, de skal ved, at de går på det samme kursus. Der kan de minde hinanden om det, underviseren har sagt, eller nemmere hjælpe hinanden, hvis der er noget, en af dem har glemt. 

Men hvor kan du så lige få skræddersyet et kursus henne? Det kan du for eksempel hos kursusvirksomheden 4D. De har stor erfaring med at sætte kurser sammen inden for Microsoft, Google, Apple og Adobe. Er det nogle af de IT-færdigheder, som dine medarbejdere mangler, vil de altså helt sikkert kunne hjælpe dig. 

Kurser

Skræddersyet kursus tager udgangspunkt i din virksomhed

Når du vælger at få 4D til at afholde et skræddersyet kursus for dine medarbejdere, bliver det ikke bare skræddersyet i forhold til de færdigheder, som dine medarbejdere har brug for at lære. Det bliver også skræddersyet i forhold til din virksomhed. På kurset kan de for eksempel tage udgangspunkt i bestemte arbejdsgange eller cases, der er relevante for din virksomhed, så dine medarbejdere dermed nemmere kan se, hvordan de kan bruge informationen. 

Måske tænker du, at det bliver svært at skulle have alle medarbejderne afsted på et kursus, men når du booker 4D til at stå for det, kan de også sagtens komme ud til din virksomhed. Dermed skal medarbejderne bare ned i et af jeres lokaler for at blive undervist. Det kan gøre det langt nemmere at få undervisningen til at passe sammen med deres øvrige pligter i løbet af dagen. Dermed gør du det altså også så nemt som muligt for dine medarbejdere at lære nyt. 

More articles