Find brugte biler i køreklar stand hos online forhandler

15 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Er du i markedet efter en ny bil? Så bør du overveje at købe en brugt model.

Hvad er fordelen ved at købe en brugt bil i stedet for en ny?

Den alt dominerende fordel ved at købe din nye bil brugt er selvfølgelig prisen. Du slipper med at betale en brøkdel af bilens nypris når du vælger at købe den brugt frem for ny. En brugt bil med 3 – 5 år på bagsmækken vil have smidt det meste af sin nyværdi – og det efterfølgende værdi tab vil være minimalt til sammenligning.

Samtidig kan du være så heldig at din nye brugte bil er forsynet med en masse spændende elektronisk udstyr som du ville have skullet betale ekstra for, havde du købt en spritny model. Og så er fem år ikke længere tid siden end at det ekstra udstyr som blev designet og fremstillet dengang stadig er state of the art.

Hvor kan jeg købe en brugt bil i god stand?

Det er selvfølgelig vigtigt at du ser dig rigtig godt for når du skal købe en brugt bil. Hvis du vil være helt sikker på at bilen er i fin og køreklar stand bør du finde den hos en autoriseret brugtvognsforhandler.

En forhandler har sit gode renommé at tænke på og vil derfor altid sørge for at de brugte biler som er til salg i hans forretning altid er i tip top stand – og at prisen står mål med bilens kvalitet.

Det er også hos en forhandler at du finder brugte biler af yngre dato, da firmaer og leasing selskaber ofte sætter deres nyere brugte biler til salg via de autoriserede forhandlere. Og så vil du hurtigt indse at du har langt større chancer for at finde din drømmebil hos en forhandler end på det private marked.

Du kan finde et udvalg af Danmarks bedste brugtvognsforhandlere på Biltorvet.dk.

More articles