Find de bedste lokaler til konference eller fest i Kerteminde

29 oktober 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Når man står for at skulle afholde en begivenhed med mange gæster eller deltagere er det ikke sikkert at pladsen i hjemmet eller på kontoret slår til. Og i så tilfælde er det en god idé at undersøge muligheden for leje af lokaler.

Hvor kan jeg leje flotte festlokaler i Kerteminde?

Skal brylluppet stå i Kerteminde, eller har du planer om at fejre dit jubilæum, din runde fødselsdag, eller barnets dåb, konfirmation eller studentergilde i den smukke nordfynske by? Så kan du finde de fineste og mest stemningsfulde festlokaler hos Tornøes Hotel i Kerteminde.

Tornøes Hotel har til huse i smukke historiske bygninger centralt i Kerteminde, med udsigt over den pittoreske havn og tæt på offentlig transport.

Når du lejer selskabslokaler hos Tornøes Hotel er alle former for forplejning inkluderet. Du vil kunne vælge imellem flere forskellige menuer, tilberedt af restaurantens dygtige kokke og serveret for dine gæster af veloplagte tjenere. Og du behøver ikke at bekymre dig om hverken borddækning, oppyntning eller rengøring efter festen – for det sørger personalet på Tornøes Hotel for.

Lej mødelokaler og konferencelokaler hos Tornøes Hotel

Tornøes Hotel er også leveringsdygtig i lokaler som kan bruges i forbindelse med afvikling af kurser, konferencer eller seminarer. De flotte lokaler har en god akustik og kan efter behov udstyres med moderne AV udstyr til fremlæggelser, telekonference med videre.

Tornøes Hotel forestår gerne forplejning før, under og efter dit møde eller din konference. Og skulle du have deltagere som kommer langvejs fra kan du vælge at lade dem indlogere på hotellets flotte istandsatte værelser.

Hvem er Tornøes Hotel?

Tornøes Hotel er et af de ældste hoteller i Kerteminde. Foruden selskabslokaler kan Tornøes Hotel fremvise en lækker gourmet restaurant og en lang række flotte, nyligt istandsatte værelser. Klik ind på tornoeshotel.dk og få yderligere information om lokaler til leje.

Flere Nyheder