Find den rette Herman Miller stol online

15 March 2021
Astrid Pedersen

Skal hjemmekontoret udstyres med en kontorstol, som kan holde til mange timers arbejde uden at blive ubehagelig at sidde på? Så kan du med fordel finde den i Herman Miller afdelingen.

Hvad er en Herman Miller kontorstol?

Herman Miller står bag verdens mest avancerede og komfortable kontorstole i nyere tid. Faktisk var den ikoniske og verdensberømte Herman Miller Aeron noget af en sensation da den kom på markedet. Dens kontroversielle design gjorde den først til genstand for en del latterliggørelse, men siden har stolen vundet adskillige priser og er den dag i dag at betragte som den bedste kontorstol der findes.

Herman Miller har i årene efter leveret mange andre designs inden for ergonomiske og eksklusive kontorstole. Og ønsker du at blive en del af Herman Miller familien kan du med fordel anskaffe en lækker Herman Miller Sayl.

Hvorfor skal jeg vælge en Herman Miller Sayl kontorstol?

Det er oplagt at vælge en Herman Miller Sayl hvis du ønsker en lækker kontorstol med god ergonomi som samtidig er velsignet med et smukt og raffineret design. Herman Miller Sayl er en kontorstol som er super komfortabel, også efter mange timers stillesiddende arbejde. Der smarte ryglæn som består af et udspændt elastisk net giver behagelig støtte til ryggen.

Herman Miller Sayl er forsynet med en pude i åndbart materiale hvilket giver bagdelen både støtte og en vis fleksibilitet i sædet. Herman Miller Sayl kan selvfølgelig justeres trinløst i højden så denne passer til din egen og skrivebordets højde. Og så leveres Herman Miller Sayl som standard med armlæn samt låsbart bagover vip og fremover vip med vægtregulering samt armlæn for den ultimative sidde komfort.

Hvis du ikke har mod på at betale fuld pris for en spritny Herman Miller Sayl kan du finde den i en brugt refurbished udgave hos ValueShop.dk

More articles