Find en fortrolig på et kursus

06 April 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er aldrig rart at være den, der kommer til en skole, der allerede er sammentømret, og hvor man har kliker og ved, hvem de er populære, og hvem der er upopulære.

Man bliver hurtigt afluret, set an, puttet i en kasse, og så er man ikke spændende længere.

Sådan er det i hvert fald for de fleste i deres første skoleår, hvor det heldigvis for de fleste bliver lidt mere interessant og spændende, når man starter en på skole, når man er ældre, hvor folk er mere modtagelige for en ny person og tager ordentligt imod en.

Det er dog lidt noget andet, når en helt ny klasse starter op sammen, om det er på en skole eller i et kursus.

For så er langt de fleste nok på bar bund, hvor der eventuelt er nogle, der kender hinanden på tidligere, men det er ikke det samme som, at de fungerer særligt godt sammen.

Kurser

Det er rart at finde en kompagnon på et kursus

Det bedste scenarie er, at alle kan sammen på et kursus, men det er klart, at det ikke er sikkert, at alle fungerer lige godt sammen eller har det sjovt sammen.

Det er jo ikke sikkert, at der altid er klasseundervisning, så man skal helst kunne fungere sammen med dem, man eventuelt skal lave opgaver med – hvis man må vælge dem selv.

Men det er også rart, hvis man skal møde ind flere gange, at der er en, der giver en et smil på, fordi man glæder sig til at se vedkommende.

Det kan gøre det noget sjovere, specielt hvis man har svært ved kurset, så man kan hjælpe hinanden undervejs.

Desuden er det rart, at der er et andet menneske, som man kan lære lidt fra.

Skal du på kursus? Se om der er noget for dig på www.4d.dk.

More articles