Find tilbud på gulvslibning online

30 January 2021
Astrid Pedersen

editorial

Et trægulv er et stort aktiv for enhver bolig – i hvert fald hvis gulvet er intakt og træværket sundt. I så fald vil dit trægulv kunne repræsentere en stor værdi for dit hus eller for din lejlighed i forbindelse med et salg.

Alle ejendomsmæglere beretter om en stigende efterspørgsel på boliger med trægulv, især de originale af slagsen. Et originalt trægulv er i særdeles høj kurs fordi det træværk som blev anvendt før i tiden generelt holdt en særdeles høj kvalitet.

Dengang træværk var standard materiale til gulv belægning i forbindelse med opførelse af nye bygninger blev der udelukkende anvendt træ fra massive sorter. Det skulle jo gerne kunne holde til noget. Og da et originalt trægulv samtidig passer perfekt til boligen er det med til at give den dens sjæl og karakter.

Bevar dit trægulv flot med den rette pleje

Er dit hus eller din lejlighed således belagt med ægte træværk er det bare om at passe så godt på det som overhovedet muligt. Uanset om dit trægulv består af stilfuld og elegant sildebens parket, massive og rustikke skibsplanker eller klassiske Københavner brædder er gulvet guld værd hvis du formår at holde det smukt og ensartet i overfladen.

Det betyder at du skal give gulvet den rette pleje. Er dit gulv behandlet med olie eller sæbe skal du sørge for at vaske det grundigt og hyppigt med enten olie sæbe eller med sæbe spåner. Ellers risikerer du at gulvets overflade tørrer ud. Så bliver gulvet modtageligt over for slitage – og det vil tydeligt kunne ses på det før så flotte og skinnende gulv.

Genskab det smukke gulv med en professionel gulvafslibning

Er skaden allerede sket behøver du dog ikke at fortvivle. Du vil efter al sandsynlighed kunne få gulvet til at stråle på ny med en professionel gulvafslibning og en efterbehandling – læs mere her.

More articles