Find varmepumpe til erhverv og privat brug

06 January 2022
Astrid Pedersen

editorial

I disse tider hvor priserne på brændstof stiger og klimaet er på alles læber er det oplagt at finde måder hvorpå du kan spare på energiforbruget i din bolig. Her er opvarmning af stuer og værelser ofte den helt store synder.

Det er en god idé at overveje hvordan man kan sikre boligen mod varmetab, for eksempel gennem efterisolering af ydermure og tag samt udskiftning af ruder og tætning af vinduesrammer.

Den helt store besparelse kan dog opnås hvis du skifter det slidte og udtjente fyr ud med en effektiv luft/vand varmepumpe. Her kan du nemlig regne med at skære op til halvfjerds procent af varmeregningen. Og det helt uden at du og din familie behøver at lide afsavn i form af uopvarmede stuer og værelser eller korte, kolde bade.

Hvordan kan jeg spare penge med en luft til vand varmepumpe?

Grunden til den store besparelse i forbindelse med skift til varmepumpe er at en luft/vand varmepumpe er meget mere effektiv i sin udnyttelse af energien end et fyr.

image

Du får således samme eller højere ydelse for færre penge, idet forbruget er meget lavere. Det betyder at du ikke behøver at spare på varmen for at spare penge på din varmeregning.

Du kan med sindsro skrue op for varmen i huset når vinteren begynder at bide fra sig uden at du behøver frygte økonomisk ruin. Og da en luft til vand varmepumpe af samme grund er det mest klima venlige alternativ til et olie, pille eller gas fyr kan du oven i købet gøre det med god samvittighed.

Find din varmepumpe hos Nærvarme Danmark A/S

Det danske firma Nærvarme Danmark A/S tilbyder leasing af varmepumper til erhverv og privat anvendelse. Du kan altid kontakte Nærvarme Danmark A/S for en snak om dit behov for en varmepumpe løsning – læs mere på naervarme.dk.

More articles