Fordomme: Føler man sig bedre som Malerfirma i Hellerup?

07 August 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er imponerende at tænke på, at selvom Danmark er sådan et lille land, så går man meget op i, hvor man bor henne og har adresse henne – specielt hvis man begår sig i de “rette” kredse, hvor man sætter fokus på den slags.

Det handler ikke bare om, hvornår man kan få lov til at søge fonde efter specifikationer, hvor man er fra, eller man kun kan skrive sig op til boliger i et område, hvis man kan bevise, man har tilknytning til området.

Dette er i lige så høj grad noget med den prestige, der er i at have adresse eller firma et bestemt sted, for om man bor i en ghetto eller et fashionabelt område siger jo også noget om den person eller erhvervsdrivende, man er.

Sådan noget som et malerfirma har de fleste områder jo brug for, så dem kan man nok finde over det meste af landet, så derfor er der jo selvfølgelig sådan noget som et malerfirma i Hellerup.

Se bare her: https://malerkanonen.dk/malerfirma-hellerup/

Og det er jo noget pænt at bo i dette kvarter, selvom det tidligere kunne lugte lidt meget af ølbryggeri, men nu om dage er det da eftertragtet at bo her, hvor man kan finde skuespillere med videre, der har bopæl dette sted.

Det er selvfølgelig ikke Nordsjælland, men det er bestemt heller ikke provinsen langt ude på landet, for man er stadig forbundet med Kbh.

Men føler man sig så bedre her som malerfirma i Hellerup end andre steder?

Det gør man nok næppe, men det er da klart, at klientellet nok er af en anden art, end man finder så mange andre steder, hvorfor de stiller nogle bestemte krav til, hvordan de ønsker opgaverne udførte.

Dog er det da altid klart, at opgaverne i så fald vil blive opfyldt til fulde, som man ønsker dem.

More articles