Gode steder at parkere ens biler

21 November 2019
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Dette er ikke en artikel, der vil begå sig i, hvordan du parkerer korrekt, for det er du garanteret blevet belemret med at andre, du har fået en bøde for en forseelse, eller du har læst om det på nettet et andet sted.

Det her skal mere handle om, hvordan man sørger for at parkere fordelagtigt for sig selv med både tanke på vejret, tyveknægte med videre.

Det første tip lyder blandt andet, at selvom det kan være irriterende at skulle betale for at kunne parkere et givent sted, så er disse pladser ofte pænere end de gratis parkeringspladser, der findes, og man er tættere på de ting, man skal hen til.

Men vigtigste af alt, så vil de kontrollerende P-vagter også være med til at sørge for, at biltyve ikke får frit spil – dette gælder dog hovedsageligt mest om natten.

Det er en udgift, der er værd at tage med, så man ikke risikerer at skulle ende med at få stjålet ens bil, hvor der ikke bliver patruljeret.

I den forbindelse bør man også parkere, hvor der er lys på ens bil og holder andre samt at gemme ens værdigenstande væk i bilen.

Om sommeren bør man forsøge at parkere under nogle træer eller andet, så bilen trods alt er lidt svalende, når man kommer retur til den. Selvom moderne airconditionanlæg virker hurtige, og man ofte kan indstille bilen til at have en given temperatur, når man kommer hen til den, så er det jo ikke altid, at man ved, hvornår man kommer tilbage – og der er næsten ikke noget værre end at sætte sig ind i en varm bil!

Dog er det ikke under træerne, man skal parkere om efteråret, da blade kan drysse ned på bilen og sætte sig som plamager på karosseriet – specielt hvis man holder der længe.

Er tiden blevet moden til en ny bil, så er svaret hos Biltorvet.dk for dig!

More articles