Gør biler klar til studenterkørsel

19 November 2019
Anders Lundtang Hansen

editorial

Det er lidt et sæsonbetonet arbejde, men det kan være et herligt afbræk fra det, man ellers beskæftiger sig med til hverdag, og så er det jo også en måde at skrabe lidt penge ind til sig i sommerferie.

Dette kan man gøre ved selv at køre studenterkørsel eller ved at have nogle biler, som man sætter i stand, som man så lejer ud til studenterkørsel – husk bare, at man skal have kørekort til sådan en form for kørsel.

Der er en del regler, man skal overholde, når man skal have godkendt en bil med flere til studenterkørsel, men det er slet ikke uoverkommeligt at have med at gøre, hvis man roder med det i perioden mellem studenterkørslerne, og er man flere om det, så kan man nå at sætte mange biler i stand og gjort køreklar til den slags.

Man kan blandt andet kigge rundt på Biltorvet.dk for at finde nogle vogne, som kunne egne sig til dette, om det så er gamle ladvogne, veteranbiler eller andet, som studenterne vil føle sig glade for at benytte.

Der er som sagt en del regler, og det gælder blandt andet sikkerhed, mulighed for at sidde ned med videre, for det er jo ret så animale mennesker på en vigtig dag i deres liv, som man har med at gøre, men hvorfor dog ikke være med til at gøre den speciel for dem!

Er man virkelig god til at planlægge og have mange biler parat til den korte periode om året, hvor der køres studenter rundt, så kan man faktisk tjene godt med penge på det, og der er endda hele firmaer, der beskæftiger sig med dette året rundt, så de altid er parat til at køre studenter, når tiden kommer.

Er det noget for dig, som du ville kunne se en ekstra indtjening i – eller ligefrem leve af?

More articles