Gør det tilbud på en gulvafslibning bindende

29 January 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Som udgangspunkt siger reglerne, at en skriftlig aftale er lige så bindende, som en mundtlig aftale er.

Det er bare ikke altid lige let af bevise sidstnævnte, hvis der ikke var særligt mange vidner til den, eller man kan bestikke folk til at lyve.

Den skriftlige aftale kan jo også være forfalsket, lavet med usynlig blæk og så videre, men så har man trods alt noget bevismateriale.

Så langt ud skulle man da helst ikke komme, når man trods alt “kun” taler om at skulle lave en aftale og et tilbud på en omgang gulvafslibning, men man vil jo trods alt gerne have lovning på, hvad man går ind til.

Godt nok er der ikke tale om et dyrt hussalg, man man er jo heller ikke bare ned for at købe en liter mælk, hvor man kan leve med erstatningstabet, så man vil gerne have tingene på det rene med en gulvafslibning.

Bliv enige om tingene med afslibningen

Så når man har fundet det firma, som man gerne vil have, at de skal lave en gulvafslibning hjemme hos en, så tager man måske kontakt til dem telefonisk.

Det er fordi, man gerne vil have et levende menneske i den anden ende at tale med, om det så er sekretæren, chefen eller en anden, der tager telefonen.

Men man skal ikke begynde her at aftale noget fast, selvom man måske mærker en god forbindelse.
Hvis man er et ordentligt gulvafslibningsfirma, så sender man måske lige, hvad man har snakket om, på skrift, eller man sender et konkret tilbud på en gulvafslibning.

Hvis firmaet begynder at trække sig, når man gerne vil have noget på skrift, er det her, at man skal lade ens advarselslamper lyse, da der så kan være noget lyssky i gære her.

Så kan det være, et forudgående besøg med kig på gulvet er nødvendigt, men så tager man den derfra.

More articles