Gør din båd sejlklar med bådudstyr

16 March 2022
Astrid Pedersen

editorial

Har du og din familie planer om at tilbringe sommerferien til søs? Så har I måske allerede anskaffet en lækker og rummelig båd som kan bruges til formålet.

Mange danskere vælger i disse år at lære at sejle, og får dermed mulighed for at drage på weekendtogter og hele ferier i denne. Danmark er rigt på sikre farvande og masser af kystlinje. Det betyder at du og din familie trygt kan sætte sejl mod de mange spændende destinationer som vort land kan byde på.

I vil kunne muntre jer på landets mange strande, eller kaste anker ud for de billedskønne kyster og tilbringe natten under stjernerne. I kan også vælge at lægge til i en af de mange hyggelige havnebyer eller veludrustede marinaer når der skal fourageres eller når I trænger til lidt afveksling.

bådudstyr

Det er altid spændende at opleve sit land fra søsiden. Og med en båd er I herligt fri for overfyldte campingpladser samt køer på motorvejene.

Sørg for at båden er i tip top stand inden den løber af stablen

Hvis din og din families bådferie skal være en ubetinget succes bør du sørge for at båden er klargjort fra yderst til inderst. Til dette arbejde hører en del rutine opgaver som helst skal af vejen inden I drager ud på bølgen blå.

Det er selvfølgelig oplagt at benytte anledningen mens skuden er landsat til at få gjort kål på diverse alger, skaller, muslinger, snegle og rurer som har fæstnet sig til skrogets underside. Når disse er væk får du en båd med væsentligt stærkere fremdrift og en højere grad af manøvredygtighed. Og du vil kunne se den manglende vandmodstand på din brændstof regning.

Til klargøring af båd har du brug for det rette bådudstyr samt redskaber. Du kan finde alt hvad du skal bruge hos Marinelageret i Sønderborg – læs mere på marinelageret.dk.

More articles