Gør et privat lån til et supplement til din månedlige indkomst

10 May 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Når de fleste optager et privat lån – det kan være via Ikano Bank – så er det som regel et større engangsbeløb, man skal bruge, fordi man skal bruge pengene til noget konkret såsom en båd, et hus, en istandsættelse, en dyrlægeregning eller noget helt, helt andet.

Hvis der er tale om et ganske uvæsentligt beløb, så er det næsten nemmere at spørge ens venner, om de kan låne en et par håndører, og ellers kan man måske samle nogle tomme flasker sammen til pant eller sælge noget ud fra ens ejendom.

Men nogle gange lander dette beløb måske lige mellem disse to stole, hvor det ikke er noget “gigantisk” beløb man skal bruge, men der er heller ikke tale om små mønter.

Nu kan man jo godt optage sig et mikrolån, men hvis man nu ved, at det er et beløb, man gerne (ekstra) vil have at gøre godt med hver måned, så var det måske smartere at tage et stort lån og fordele det over flere måneder til udbetaling, eller man selv fordeler det – eller man tager et nyt lån hver måned.

Det gør måneden lettere med et ekstra råderum via et privat lån

Det er ikke fordi, du sidder stramt i det hver måned, men der er heller ikke plads til mange fornøjelser og glæder, da den slags koster penge.

Og du holder vejret hver måned for, at der ikke dukker en uventet regning op, da det så kan blive svært at få det hele til at løbe rundt.

Så det kunne bare være rart at have lidt ekstra penge hver måned, og det kan et privat lån jo hjælpe til med at gøre, uanset hvordan du vælger at optage det og fordele det over nogle måneder.

Så bliver det pludseligt sjovere at leve, når man kan have det bedre med et privat lån.

More articles