Gør gennemgående godt rent ved rengøring af tagrende

20 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Der er de opgaver, som man dårligt gider give sig i kast med, men de fleste kan da lige overskue at tage opvasken til dagligt, og man kan da også finde tid til at svinge støvsugeren en ekstra gang, hvis man venter besøg, selvom man måske ikke lige regnede med at støvsuge den dag.

Så er der den store hovedrengøring, som man gerne afsætter en helt dag til, hvor man afspritter hjørner, bruger det tunge knofedt og de kradse rengøringsmidler for virkelig at få hele hytten til at skinne flot frem.

Her bliver man næsten helt pertentlig, hvis nogen slå slæber skidt ind i hjemmet, for det er så sjældent, at man får brugt så grundigt rent, at man gerne vil holde det sådan i lang tid.

Men så er der de rengøringsopgaver, som man virkelig skal tage sig sammen til, og som kræver en virkelig drøj omgang rengøring.

Gør tagrenden ren fra bund til top

I denne sammenhæng taler vi af gode grunde om det med at gøre tagrenden ren. Man kan nogle gange have brug for en akut rengøring af den, hvis den er stoppet til, men hvis man endelig skal finde tid til det generelt, skal flere faktorer spille ind.

Det er sådan noget med, at man gerne skal have mange timer til at gøre det i, specielt hvis man har en lang tagrende.

Man skal gerne have kræfterne til det, da det kan blive virkelig hårdt, og så må det gerne være godt vejr og helst ikke om efteråret, hvor de kan falde mange løse blade ned i tagrenden kort tid efter, så rengøringen ikke når at sætte sig.

Derfor lyder vores opfordring, at når alle de elementer spiller sammen, så får du virkelig gjort den tagrende ren, så den kan stråle op i længere tid og være længere tid om at blive beskidt igen.

More articles