Guide til at vælge det rette brygudstyr

17 April 2020
Silje Hansen

editorial

Gennem de seneste år er mikrobryggerier for alvor kommet på Danmarkskortet. Vi er generelt glade for øl i Danmark. Her kommer mikrobryggerierne med nye fortolkninger og smage på øl. Det har danskerne taget godt imod, hvorfor du ser specialøl i mange supermarkedet og ølbarer rundt i landet. Her kan du smage på mange forskellige øl, der er brygget af lokale mikrobryggerier. 

Nu har du muligheden for selv at brygge din øl. Her kan du eksperimentere med forskellige smage og farvenuancer ved selv at bestemme, hvad din øl skal bestå af. Der er mulighed for at få et kursus, hvis du er helt ny og grøn. Her kan du få tips og tricks til, hvordan hele processen foregår. Vælger du et af ALBRYG’s ølbrygnings kurser, kan du være sikker på at du bliver guidet og hjulpet til at komme godt i mål med din øl. Her vil du også kunne få din øl med hjem, så du kan nyde den alene, sammen med din familie og venner eller til større selskaber. 

Her finder du et stort udvalg af brygudstyr

For at kunne brygge din egen øl, er det vigtigt at have det rette udstyr. Det gælder både for dig som er helt ny eller som har lidt erfaring med at brygge øl. Det kan være svært at vælge, hvad der passer til dit behov. Vi har derfor undersøgt markedet, for at finde en leverandør, der har et stort udvalg af brygudstyr til skarpe priser. Her har vi lagt vægt på at det er en leverandør, som går op i at give en god service og vejledning. Hos ALBRYG kan du forvente at få en god behandling og den rette vejledning til at finde det rette brygudstyr for dig. Her finder du alt fra små dele til komplette start sæt. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at komme i gang med at brygge sin egen øl.

More articles