Hav ikke kun fokus på pris, når du får høvlet gulvet

12 March 2021
Emilie Ann Jacobsen

editorial

Når du skal have foretaget en gulvafhøvling eller en gulvafslibning, kan det være fristende for dig, at du bare vælger det firma, der tilbyder den billigste løsning. Men det er ikke sikkert, at det er den bedste løsning. Nogle gange skal du betale en anelse mere for at få en god kvalitet. Derfor er det en god ide, at du tjekker markedet lidt, inden du vælger et firma. 

Der findes nemlig et hav af firmaer. Derfor kan det for eksempel være en god ide, at du læser lidt op på, hvilke erfaringer andre har gjort sig med de firmaer, som du overvejer. Hvis de har været tilfredse med dem, kan det være en god ide for dig, at du går videre med dem. Er der for mange negative anmeldelser, er det nok en god ide for dig, at du dropper dem – også selvom de er de billigste. 

Gulvafsliberen kan ofte give et tilbud uden at komme hjem til dig 

Når du skal hyre en håndværker, vil vedkommende ofte have brug for at komme hjem til dig for at vurdere, hvor meget det vil komme til at koste. Sådan er det dog langt fra altid med en gulvsliber. Vedkommende kan nemlig ofte give dig et tilbud ud fra, hvor stort gulvet er, og hvis du sender et billede af, hvor slidt det er. Det vil derfor være nemt for dig at høre, hvor meget forskellige firmaer skal have for at løse opgaven. 

Når du har valgt et firma, kommer de selvfølgelig hjem til dig og udfører opgaven. De har alle de maskiner, som de skal bruge. Det er en af de helt store fordele i forhold til at skulle gøre det selv. I så fald ville du jo selv skulle ud og leje maskiner. 

Læs mere om afslibning af gulv og gulvafhøvling her.

More articles