Hvad er et hurtig lån?

12 February 2020
Astrid Pedersen

editorial

Et kviklån – eller et hurtig lån, kært barn har mange navne – er et lån, som kan optages forholdsvis hurtigt. Selve ansøgnings processen er hurtig og nem at komme om ved. Og samtidig stiller de færreste udbydere af kviklån krav om hverken sikkerhed eller udbetaling, så også her slipper du nemt, når du skal ansøge om et kviklån.

Når først du har indsendt din ansøgning om et kviklån, vil godkendelses proceduren blive udført ganske automatisk – og således ikke tage særlig lang tid. Bliver din ansøgning om kviklån godkendt, vil du have pengene på din konto lige med det samme. Alt i alt kan du forvente at have større økonomisk råderum i løbet af ganske få timer, fra det øjeblik du indsender din ansøgning om et kviklån.

Sammenlign kviklån på hurtigudbetaling.dk – din online låne portal

Hos hurtigudbetaling.dk kan du finde en bred vifte af banker og penge institutter, som alle er godkendt af Finanstilsynet til at låne penge til private. Når en låneudbyder bliver godkendt som udbyder af kviklån, minilån og andre former for hurtige forbrugs lån hos Finanstilsynet, betyder det, at pågældende udbyder skal efterleve en del strenge regler og leve op til visse standarder når det handler om låne sikkerhed og transparens i låne proceduren.

De låneudbydere, du finder hos hurtigudbetaling.dk, har således udstyret deres respektive hjemmesider med smarte låneberegnere, som kan give dig et fuldstændigt billede af dit lån og alle de omkostninger som er forbundet dermed. Du får her mulighed for at tilpasse låne beløbets størrelse samt størrelsen på dine afdrag, så at de kan passes ind i dit budget. På den måde undgår du at forsømme dine forpligtelser over for låneudbyderen, og slipper således for mora renter og straf gebyrer.

Tjek hurtigudbetaling.dk, hvis du overvejer at optage et kviklån eller et andet hurtig lån online.

More articles